| Nome | Lattes |
| Ad Peijnenburg, RIKILT Institute of Food Safety, Wageningen, Holanda. |
 |
| Ana Fontenele Urano Carvalho, Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, Brasil. |
 |
| Angelo de Fátima, Depto. de Química, Universidade Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, Brasil. |
 |
| Célia Regina Ribeiro da Silva Carlini, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre, Brasil. |
 |
| Cleverson Diniz Teixeira de Freitas, Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, Brasil. |
 |
| Daniele Oliveira Bezerra de Sousa, Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, Brasil. |
 |
| Denise Cavalcante Hissa, Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, Brasil. |
 |
| Fábio Cesár Sousa Nogueira, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil. |
 |
| Ilka Maria Vasconcelos, Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, Brasil. |
 |
| Josué Carinhanha Caldas Santos |
 |
| Márcio Viana Ramos, Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, Brasil. |
 |
| Maria Fátima Grossi de Sá, Embrapa Cenargen, Brasília-DF, Brasil. |
 |
| Terezinha Maria de Souza, Maastricht University, Maastricht, Holanda. |
 |
| Vânia Maria Maciel Melo, Universidade Federal do Ceará, Fortaleza, Brasil. |
 |