Artigos
MULHERES NO COMANDO: um estudo sobre a liderança feminina em um hotel de João Pessoa/PB
Autores: PINTO, M. R. V.; VIEIRA, M. T. B.; VANZELLA, E.
TURISMO CULTURAL: cultura, identidades na era pós-industrial
Autores: BRAMBILLA, A.; BAPTISTA, M. M. R. T.; VANZELLA, E.
STRATEGIES ADOPTED DURING THE COVID 19 PANDEMIC IN THE DEVELOPMENT OF FILM TOURISM: the case of northeastern roliúde, Cabaceiras / PB/ Brazil
Autores: MELO, P. F. C. D.; NASCIMENTO, F.G D.; BRAMBILLA, A.; VANZELLA, E.
TOURISM IN REEFS ENVIRONMENTS IN JOÃO PESSOA-PB / BRAZIL AND THE IMPACTS OF PANDEMIA
Autores: GUILHERME, F. D.; QUEIROZ, A.S.M., VANZELLA.
EXCHANGE AND EXPERIENCE TOURISM: opportunities and challenges, a study on aiesec
Autores: CANDIDO, F.D.L.; CAMPOS, L.B.D.
ONLINE EVENTS AND COVID-19 PANDEMIC: a study in the brazilian context
Autores: NASCIMENTO. F.G.D.; MELO, P.F.C.D.; BRAMBILLA, A.; VANZELLA, E.
SENIOR TOURISM: a study on accessibility at the areia vermelha marine state park in the city of Cabedelo/PB
Autores: SOARES, E.R.D.N.; BRAMBILLA. A.; VANZELLA, E.
MEASURES FOR THE PRESERVATION OF JOBS DURING PANDEMICS AND REFLECTIONS AT TOURISM AGENCIES IN THE CITY OF JOÃO PESSOA-PB
Autores: BRAMBILLA, F.; QUEIROZ, A.S.M.; GUILHERME, F.D.S.
EVENT TOURISM IN HOTELS: its importance for the sector’s recovery in the post-pandemic
Autores: VANZELLA, E.; BRAMBILLA, L.; BRAMBILLA, A.; LIMA, A.M.D.F.
A interdisciplinaridade dos cursos de graduação e pós-graduação da Universidade Federal da Paraíba em torno da acessibilidade no turismo
Autores: MELO, P. F. C.; CANDIDO, F.D.L.; BRAMBILLA, A.; VANZELLA, E.
Turismo Acessível: um estudo em publicações da Universidade Federal da Paraíba
Autores: NASCIMENTO, F. G.; BULCÃO, J. N.; MELO, P. F. C.; BRAMBILLA, A.
ACCESSIBILITY FOR THE THIRD AGE IN THE HOTEL INDUSTRY OF JOÃO PESSOA-PB
Autores: SOARES, E. R. D. N.; BRAMBILLA, F.; BRAMBILLA, A.; VANZELLA, E.
TURISMO E GASTRONOMIA - HOSPITALIDADE GASTRONÔMICA EM SÃO PAULO, COZINHA ÉTNICA, O MIGRANTE E IMIGRANTE E AS EMPRESAS FAMILIARES
Autor: FERNANDEZ, L. R. G.
EXPERIÊNCIAS E VIVÊNCIAS NA PRODUÇÃO DE ALIMENTOS NOS SEGMENTOS DO SELF-SERVICE E LANCHONETE
Autora: OLIVEIRA, P. F. D.